Maria Ledunger Thulin, Leg vet

Maria är en av delägarna i kliniken, hon har lång erfarenhet av medicinska utredningar. Hon är mycket duktig på katter och har själv tre Bengaler hemma.
Arbetar även på vår systerklinik Sollentuna Djurklinik.


Eva Linders, Leg vet

Eva har en lång erfarenhet inom veterinäryrket, startade upp Arninge Djurklinik 1993. Hon är intresserad av tänder och utför tandbehandlingar och mjukdelskirurgi.
Eva uppskattar Kundkontakt och arbetar även på Polikliniken.

Karin Collin, Leg vet

Karin är en av delägarna i kliniken.
Karin är en mycket erfaren tandveterinär och utför alla typer av tandbehandlingar, hon jobbar även på Polikliniken samt på vår systerklinik Sollentuna Djurklinik.

Nina Sjödell, Leg vet

Nina har  två katter och en häst hemma och tycker om Kirurgi. Nina arbetar både på operation samt polikliniken. Hon jobbar även på våran Systerklinik Sollentuna Djurklinik.

Peter Lindholm , Leg vet

Ortoped och kirurg - Konsult
Peter har lång erfarenhet av ortopedi och kirurgi. Han utför det mesta inom kirurgi , bland annat TTA och patellaoperationer. Peter har två Storpudlar.


Lennart Nilsfors, Leg vet

Ultraljudsspecialist - Konsult

Emelie, Djurvårdare Nivå 3

Emelie jobbar på operationsavdelningen samt med ortopeden. Hon har en Rottweiler och en Holländsk Herdehund som hon tränar/tävlar i IGP. Emelie har varit hos oss sedan 2017.


Mia, Leg djursjuksköterska, Klinikchef

Mia är klinikchef samt delägare i kliniken.
Hon har över 30 års erfarenhet som djursjuksköterska Mia har en Australian Shepherd som hon tävlar lydnad med.

Maggan,  Djurvårdare Nivå 2

Margela träffar nu mest på poliklik men även i receptionen.  Hon har en jaktlabrador som hon utbildar i jakt.        Har varit hos oss sedan 2016.


Madeleine, Djurvårdare Nivå 3

Madeleine arbetar som djurvårdare Nivå 3 som tandsköterska och på poliklinik. Hon har två Shetlands Sheepdogs och en Kelpie som hon tränar lydnad med. Hon finns även på vår systerklinik.


Maria BLeg Djursjuksköterska

Maria/Marsha är veterinärstudent från Ukraina, hos oss kommer ni att träffa henne på polikliniken . Hon har en dvärgschnauzer som heter Prada. Har varit hos oss sedan sommaren 2022, hon finns även på vår systerklinik.Emma, Receptionist

Emma träffar ni på i Receptionen. Har en Chodsky Pes-valp hemma. Har jobbar på annan klinik innan hon kom till oss Maj 2022.